Родната  попфолк звезда Емилия отпразнува рожден ден в компания на

...
Родната  попфолк звезда Емилия отпразнува рожден ден в компания на
Коментари Харесай

На рождения си ден: Емилия разкри заедно ли е с Башур

Родната  попфолк звезда Емилия отпразнува рожден ден в компания на най-милите й хора. Гласовитата русокоска показа няколко фотоси на своите деца в обществената медия, както и на брачна половинка си Жорж Башур, с което разсея изцяло слуховете, че в 5-годишния им брак има провал.

Изпълнителката от Гълъбово е родена в първия ден от борбената зодия Овен. До фрагментите с порасналите си наследници тя написа:

„ Днес се чудех дали да обявявам нещо за себе си и взех решение, че не аз съм значима, значими са хората, които ме вършат щастлива. Нямам фотоси на всички, някои от тях не обичат да се снимат и не желаят гласност, само че изнамерих някои от архива. Благодаря от сърце на фамилията ми, феновете ми. Имам доста малко другари, само че въпреки всичко имам и благодаря на Господ за всичко в живота ми “.

На фотосите са 16-годишния й наследник Иван от Коко Динев, както и 7-гофдишната й щерка Мира, но  най-малката Жоржина, която е плод на любовта й с Жорж Башур към момента се крие от обектива.

Преди да се роди тя обаче Емилия и Жорж изживяха една от най-големите нещастия в живота си, когато в автомобилна злополука почина неговият 19-годишен наследник от първия му брак – Феди.

Източник: tialoto.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР